Over ons

Welkom bij Ticha Exclusive, de damesmode kledingzaak gelegen op de Kleine Kerkstraat 30 in Leeuwarden. Bij ons vindt u een uitgebreide collectie van de nieuwste mode en accessoires van de merken Red Button, &Co, FOS en Daelin.

Onze missie is om vrouwen te helpen bij het vinden van kleding die hen op een unieke manier laat stralen. Wij geloven dat iedere vrouw zich mooi en zelfverzekerd moet voelen in haar kleding en daarom bieden wij een scala aan stijlen, maten en kleuren. Van casual tot zakelijke kleding en van basics tot opvallende statement pieces, wij hebben het allemaal.

Onze gekwalificeerde en ervaren medewerkers staan altijd klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte outfit. Of u nu op zoek bent naar een specifiek item of gewoon op zoek bent naar inspiratie, wij zijn hier om u te helpen. Onze winkel is gelegen in het hart van Leeuwarden en biedt een ontspannen en vriendelijke sfeer waar u op uw gemak kunt winkelen.

Bij Ticha Exclusive zijn wij trots op onze collectie van de merken Red Button, &Co, FOS en Daelin. Deze merken staan bekend om hun hoge kwaliteit en modieuze ontwerpen, wat betekent dat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste trends en stijlen.

Kom vandaag nog langs bij Ticha Exclusive en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij garanderen u dat u zult stralen in uw nieuwe kleding van onze exclusieve merken!